Over ons

Wat doen wij juist?

IQ Climate bevordert jouw onafhankelijkheid met hoogwaardige duurzame energieoplossingen. Als betrouwbare adviseur en toegewijde partner begeleiden we jou in het ontdekken van milieuvriendelijke alternatieven voor verwarming, elektriciteit en warm water. Bij IQ Climate ervaar je niet alleen kostenbesparingen, maar voel je ook de kracht van volledige controle over je energieverbruik. Samen met jou creëren we een duurzame toekomst, waarin onafhankelijkheid centraal staat.

Installaties
0 +
Toestellen
0 +
Jaren ervaring
0 +
Welke specifieke oplossingen bieden wij?

IQ Climate streeft naar een wereld waar energie betaalbaar en groen is, een wereld waar we afscheid nemen van fossiele brandstoffen en kiezen voor duurzame alternatieven. Onze airconditioningsystemen bieden niet alleen efficiënte koeling, maar zorgen ook voor doeltreffende verwarming, waardoor we ultiem comfort garanderen. Onze warmtepompboilers bieden een alomvattende oplossing voor verwarming en sanitair met hoog-efficiënte apparatuur. Daarnaast vervangen ze de energieverslindende elektrische boilers adhv oplossingen die tot wel 6 keer zuiniger zijn. IQ Climate is vastberaden om de energietransitie te versnellen en onze klanten te voorzien van duurzame en kostenefficiënte oplossingen die waarde, comfort en onafhankelijkheid bieden.

Waarom zou je voor IQ Climate kiezen?

Bij IQ Climate word je verwelkomd in een wereld van verscheidene voordelen. Onze toewijding aan voortdurende bereikbaarheid, excellente service, betaalbare prijzen, persoonlijke aandacht en vakkundige installatie onderscheidt ons van de concurrentie. We luisteren naar je behoeften, bieden expertise en plaatsen jou altijd op de eerste plaats. Met een jonge en dynamische aanpak, vernieuwend denken en een betrokken houding staan we garant voor kwaliteit boven kwantiteit.

Wie is de perfecte klant voor IQ Climate?

Bij IQ Climate is elke klant een waardevolle partner op weg naar een groenere toekomst. Of het nu gaat om particulieren of bedrijven, we bieden oplossingen die samengaan met een duurzamere planeet. IQ Climate verwelkomt iedereen die bewust is van de verschuiving naar hernieuwbare energie, graag bespaart op elektriciteitskosten en waarde hecht aan klantvriendelijkheid en resultaat. Onze ideale klant is een gezin dat een renovatieproject start, waarbij we met passende oplossingen op maat meedenken en een perfecte match vinden in mindset en enthousiasme voor nieuwe technologie. Samen streven we naar een groenere toekomst waarin iedereen zijn steentje bijdraagt en zijn eigen energieproducent kan zijn.

Vacatures

Looking for a new challenge?

Let’s start saving!

IQ Climate is gespecialiseerd in het installeren van airconditioning, warmtepompen, gasketels en onderhoud.